Ne mogu više

Stvarno nemam više inspiracije da serem po komunistima. Ionako nema efekta, govnetu ne smeta da govna padaju po njemu.

Uskoro ću se okrenuti nekim vedrijim temama, kao što su uputstva za ubijanje, pravilno motanje jointa i sl.

40 komentara

  1. ja vise mrzim porodicne ljude koji slave religijske praznike i kuju planove za svoju djecu nego komuniste. recimo da mu se kcerka uda za nekoga iz fine porodice. prvo sta to znaci fina porodica? drugo, jel se ona udaje za familiju ili za muza?

    to sto je komunizam prakticno neostvariv ne znaci da postoji sudnji dan i da neki drugi koncept zivljenja nije jos veci debilizam, ogavna laz i ubleha za masovnu prodaju.

    uostalom ljevicari su uvijek imali ljepse slike po zidovima i vece sanse da sudjeluju u grupnom sexu.

  2. pa i kapitalizam je samo IDEJA – neostvariva. Ne postoji uistinu SLOBODNO tržište, a ni interesi nisu uvijek matematski preračunljivi…

    ali treba nešto ili nekoga okriviti, to je mnogo komfornije od preuzimanja odgovornosti…hmmm, ček da vidim… kriv je rat, a za rat su krivi komunisti, a za komunizam su krivi oni prije komunista, a za njih oni prije njih…. a za sve to su krivi adam i eva, hava i adem, whatever, ili možda lilitu :), ili ne! – đavo je za sve kriv i ona glupa jabuka, ili možda neki meteor sa organskim tvarima, pa onda čika Darwin i on je kriv….

  3. ma ako bog da opet rata protiv vas “NACI” stoke,opet cemo da vas karamo i gajdamo crvenim zvjezdicama po onom deformisanom krstu.ima da vam srpove zabijamo u glave…svi ste fol zajebani preko monitora mater vam jebem,a u stvarnosti ste kite k'o i Adolf Hitler.

    TITO I PARTIJA JUGA NASA DRZAVA
    SMRT FASIZMU SLOBODA KOMUNIZMU

Komentariši